צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? פיקדילו שעועית ודלורית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו מלח, דלורית, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו שלוש שעועית דלורית צ'ילי, דלורית ומרק שעועית לבנה, ו צ'ילי שעועית שחורה עם דלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון בסיר בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא משחים קלות והופך את השומן שלו, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל והשום ומבשלים עד שהבצל רך ושקוף, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים פנימה את ציר העוף ומוסיפים את קוביות הדלעת. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהדלעת רכה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
סכין קילוף
4
מוסיפים את האפונה השחורה, שום-צ ' יפוטלה אהבה ותירס. מבשלים עד שהפיקדילו מסמיך והטעמים מתאחדים, בערך 12 דקות.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מערבבים פנימה את הבזיליקום והמלח והפלפל לפי הטעם. מחלקים בין שש קערות, ומגישים עם אורז וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
Dientes De Ajo
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים את השמן לסיר בינוני כבד בתנור ומוסיפים את השום. מכסים את הסיר בנייר כסף, מכניסים לתנור ומבשלים עד שהשום הופך לחום אגוזי והוא ממש רך (חשבו גבינת שמנת), בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוציאים את הסיר מהתנור ונותנים לשום ולשמן להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
שים את השום ואת השמן המושרה כעת במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את הצ ' יפוטלים והרוטב, הכוסברה, גרידת הליים והמלח והמחית עד שהתערובת חלקה מאוד. חנות במקרר במיכל מכוסה היטב עד 2 שבועות או להקפיא עד חודש.