קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

פיקדילו שעועית ודלורית

פיקדילו שעועית ודלורית
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? פיקדילו שעועית ודלורית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו מלח, דלורית, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו שלוש שעועית דלורית צ'ילי, דלורית ומרק שעועית לבנה, ו צ'ילי שעועית שחורה עם דלעת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא משחים קלות והופך את השומן שלו, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל והשום ומבשלים עד שהבצל רך ושקוף, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים פנימה את ציר העוף ומוסיפים את קוביות הדלעת. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהדלעת רכה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סכין קילוףסכין קילוף
4
מוסיפים את האפונה השחורה, שום-צ ' יפוטלה אהבה ותירס. מבשלים עד שהפיקדילו מסמיך והטעמים מתאחדים, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שום גויה®שום גויה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מערבבים פנימה את הבזיליקום והמלח והפלפל לפי הטעם. מחלקים בין שש קערות, ומגישים עם אורז וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
Dientes De AjoDientes De Ajo
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים את השמן לסיר בינוני כבד בתנור ומוסיפים את השום. מכסים את הסיר בנייר כסף, מכניסים לתנור ומבשלים עד שהשום הופך לחום אגוזי והוא ממש רך (חשבו גבינת שמנת), בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוציאים את הסיר מהתנור ונותנים לשום ולשמן להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
שים את השום ואת השמן המושרה כעת במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את הצ ' יפוטלים והרוטב, הכוסברה, גרידת הליים והמלח והמחית עד שהתערובת חלקה מאוד. חנות במקרר במיכל מכוסה היטב עד 2 שבועות או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק