קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פיקניק נקניק

פיקניק נקניק
זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מכלמתכונים דורש נקניקיית חזיר חריפה טחונה, פפריקה, מרווה וגרגירי פלפל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כיכר פיקניק נקניקיות מלוחה, סלט פיקניק פסטאן ונקניק מעושן, ו פיקניק תפוחי אדמה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבקר הטחון, נקניקיית החזיר, מלח הריפוי, העשן הנוזלי, אבקת השום, גרגירי הפלפל, הפפריקה, המרווה ופתיתי הבצל עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
תערובת תיבול מרווהתערובת תיבול מרווה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את התנור ל 225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחלקים את תערובת הבשר ל -4 חלקים שווים, ויוצרים כל נתח לבול עץ באורך 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מניחים כל בול עץ על פיסת רשת ומגלגלים היטב. סובב את הקצוות וקשור בחוט, או קפל מתחת.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
מניחים לחמניות נקניקיות על מחבת צלייה עם מתלה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך 5 1/2 עד 6 שעות בתנור שחומם מראש. הטמפרטורה הפנימית של הנקניק צריכה להיות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים ומצננים.
8
הסר רשת ניילון, ועטוף נקניק בנייר כסף. מכניסים למקרר למשך הלילה לפני החיתוך. לאחסן במקרר עד 2 שבועות, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®