פירה גרוייר-לפת הוא מתכון ללא גלוטן עם 6 מנות. תמורת 1.11 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -9 גרם חלבון , 11 גרם שומן , וסך הכל 225 קלוריות . זה מתאים גם כתוספת. מתכון זה מטעם הבית דורש חלב, שיני שום, תפוחי אדמה ומלח. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם מתכון זה. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -30 דקות . עם ציון כפית של 41% , מנה זו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו חומוס חלפיניו קלוי באש עם צ'יפס לפת וסלק , טוטס לפת , ועוגיות דלעת בלוטים עם מרווה וגרוייר .
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה, הלפת והשום בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, בסיר קטן, מחממים חלב וחמאה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
סננו את תערובת תפוחי האדמה; מועכים עם תערובת החלב. מוסיפים גבינה, בצל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק