פירה כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה Truffled. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לכם חמאת כמהין, תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו פירה כמהין, פירה עם פירה פרושוטו ורוזמרין, ו מחית תפוחי אדמה קצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בחתיכות 1 אינץ'.
מניחים אותם בסיר גדול, עמוק, לכסות עם מים, ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות, עד רך מאוד.
מסננים ומחזירים את תפוחי האדמה לסיר.
בינתיים, לחמם את חצי וחצי חמאה בסיר קטן על חום בינוני עד החמאה נמסה. את החום, להוסיף את חמאת כמהין ולאפשר לו להמיס. אם החמאה לא נמסה לחלוטין, מחממים את התערובת מעט אבל לא מאפשרים לכמהין לבשל!עם מערבל יד, לנצח את תפוחי האדמה החמים בסיר עד שהם נפרדו. לאט לאט להכות את רוב קרם כמהין חם, פרמזן, מלח 21/2tespoons, ו 1 כפית פלפל להכות עד תפוחי אדמה עבים וחלקים. (ייתכן שיש לך כמה קרם כמהין שנשאר - להזמין אותו לחימום מחדש.)
כדי לשמור על תפוחי אדמה חמים או לחמם אותם, למקם אותם בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים.
מחממים לאט, מוסיפים עוד קרם כמהין אם תפוחי האדמה נעשים עבים מדי. מתבלים לפי הטעם ומגישים חם.