פירה מלא בבייקון וצ'דר.
פירה מלא בבייקון וצ'דר נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 491 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. לכו לחנות וקנו שמנת, מלח כשר, תפוחי אדמה של איידהו ראסט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: פירה טעון עם גבינה ובייקון, בייקון ופירה צ'דר, ו פירה עם בייקון וצ'דר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בסיר גדול, ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולהפחית לרתיחה. מבשלים עד רך וקל פירסינג עם סכין קילוף, על 20 דקות.
העברה למסננת לניקוז; לחזור למחבת, לכסות, ולהניח בצד.בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף בייקון, ומבשל עד פריך משחימים, מפנה פעם אחת.
להעביר מגבות נייר לניקוז; לתת מגניב, ולהתפורר לחתיכות.באמצעות מזלג, מועך את תפוחי האדמה במחבת עד אור ורך.
מוסיף את גבינת שמנת, חמאה, שמנת חמוצה, ומערבבים עד בשילוב וחלק.
מוסיפים את העירית, 2 גבינות צ ' דר כוסות, חצי בייקון, מלח ופלפל. מערבבים עד בשילוב טוב.
העברה לתבנית אפייה בחמאה 3 ליטר. למעלה עם כוס חצי הנותרים גבינת צ ' דר.
אופים עד העליון הוא מעט זהב ותפוחי אדמה מחוממים דרך, על 30 דקות.
הסר מהתנור; מקשט עם בייקון שנותר.