פירה עם חמאה חומה, גבינת עיזים ומרווה
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מרווה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: פירה עם חמאה חומה ומרווה, פירה עם שום, מרווה וגבינת עיזים, ו פירה שמנת עם גבינת עיזים ומרווה טריה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה והמלח בסיר וממלאים את הסיר במים קרים עד שתפוחי האדמה מכוסים.
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד מזלג בקלות חודר את תפוחי האדמה.
מסננים את המים מתפוחי האדמה.
מניחים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה. (השתמש בסיר נירוסטה כך שתוכל לראות את החמאה בראונינג.)
תן לחמאה להתמוסס ותמשיך לצפות בה כשהיא מבשלת. החמאה תהיה קצף קצת ולאחר מכן להירגע.
לאחר כמה דקות, כתמים של חום יופיע בתחתית המחבת. כאשר אתה רואה את זה, והחמאה המומסת לוקחת על ניחוח אגוזים, לקחת אותו מהחום. (ראה כיצד חמאה חומה.)
מוסיפים את המרווה הקצוצה לחמאה (זה עלול לגרום קצת קצף).
מוסיפים את גבינת העזים והחלב ומרסקים את תפוחי האדמה עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה וכל החומרים משולבים היטב. מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.