פירוגי תפוחי אדמה ובצל עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 119 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל מזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך שום, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פירוגי תפוחי אדמה, פירוגי תפוחי אדמה, ו פירוגי תפוחי אדמה ושום (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר מים לרתיחה לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
קולים את הבצל במחבת קטנה ב -2 כפות חמאה עד לשקיפות והניחו בצד. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעוד תפוחי האדמה רותחים, מתחילים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
הקציפו יחד את הביצים, 1/4 כוס מים ושמנת חמוצה ושפכו לכד קטן (או שתוכלו להקציף אותן ממש במיכל כמו כלי מדידה של 2 כוסות זכוכית). תלולית הקמח במרכז משטח עבודה נקי בטמפרטורת החדר כמו קרש חיתוך עץ גדול. צור מכתש במרכז התל.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים מספיק מתערובת הביצים למרכז למילוי המכתש. עם מזלג, בעדינות להתחיל לטרוף את התערובת בתוך גבולות המכתש, תוך שילוב הקמח מן הצדדים של המכתש כפי שאתה בזהירות להכות את תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
6
ברגע שכמות ראשונה זו של תערובת הביצים מעורבבת ברובה, חוף שוב את דפנות התל בקמח, תוך שמירה על צורת המכתש. חזור על התהליך עם לשפוך השני של תערובת הביצים לתוך המכתש, ושוב עד שיש לך בשילוב כל תערובת הביצים. (זכור כי הכנת פסטה אינה מדע מדויק. תלוי בקמח, יתכן שתזדקק ליותר לחות בכדי לגרום לבצק להתאחד, ובמקרה זה השתמש במעט חלב או מים נוספים. לעומת זאת, אם הבצק רטוב מדי, הוסיפו עוד מעט קמח - אך מספיק בכדי להפוך אותו לעקביות הנכונה. זוהי מיומנות נרכשת כדי להיות סבלני עם עצמך.) התחל ללוש את הבצק בכפות הידיים, ומאפשר לחום הידיים שלך להקנות גמישות לבצק. ללוש לספירה של כ -400 פעימות או עד שאתה מרגיש שיצרת מסה מגובשת. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לו לנוח כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מחזירים לתפוחי האדמה, מסננים ומועכים אותם עם הבצל המוקפץ, העירית, החמאה, החלב והמלח והפלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
עבדו עם 1/3 מבצק הפסטה בכל פעם-שמרו על האיזון עטוף בניילון כדי למנוע התייבשותו. השתמש במכונת פסטה כדי לגלגל בהדרגה כל קטע של הפסטה כלפי מטה, ולהפחית ברציפות את ההגדרה במכונה עד שהיא בעובי של 1/16 אינץ'.
חותכים עיגולי פסטה בגודל 3 אינץ', מכניסים מעט מהפירה למרכז ומקפלים את העיגולים הממולאים לחצי ירחים, אוטמים את הקצוות בשטיפת ביצים ולוחצים עם האצבעות או בזהירות עם זמני המזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
10
הביאו לרתיחה מחבת מים גדולה ורדודה, והרתיחו בעדינות את הפירוגי בקבוצות למשך 2 או 3 דקות, והסירו בזהירות לפלטת שירות בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
השלב האחרון הוא להמיס את החמאה במחבת גדולה ולהקפיץ את השום מספר דקות עד שהוא רך ומעניק את טעמו לחמאה שבתבנית. היזהר לא לשרוף את החמאה או את השום.