פירורי לחם עשב קלויים של ריצ'רד בלייס
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 185 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, שאור קרוע, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149°. מפזרים את הלחם הקרוע על תבנית אפייה וזורקים עם מספיק שמן זית כדי להרטיב קלות אבל לא להרוות אותו, על 1 כף. מתבלים היטב במלח ופלפל, מפזרים את העשבים על הלחם, זורקים היטב ומתפרשים.
אופים עד שהלחם מיובש ומתחיל להפוך לזהב, כ -10 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את השום והשמן לפירורי הלחם, זורקים לשלב, ומתפזרים. להחזיר את הפירורים לתנור ואופים עד חום זהוב, 6 עד 8 דקות. לקרר את פירורי הלחם לחלוטין על תבנית האפייה (אז הם יכולים להיות מרוסקים עדין עם הידיים, אם אתה רוצה).
אחסן את הפירורים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.