פירות חג מבושלים
מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו-אובו המוגש עם 4 מנות. תמורת 1.27 דולר למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -3 גרם חלבון , 4 גרם שומן , וסך הכל 317 קלוריות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מתאים גם כמתכון ראשוני. לכו לחנות וקנו מיץ לימון, שזיפים, בננות ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: כדורי בשר מבושלים בסגנון סיני , קינוח חבוש מבושל ללקק את האצבעות , וזנב שור מבושל ביין אדום .
הוראות
בסיר קטן, ערבבו את המשמשים, השזיפים, הסיידר, הקינמון, הציפורן והפלפל האנגלי. הביאו לרתיחה.
הסירו מהאש; הכניסו למקרר למשך הלילה.
סננו את הסיידר, שמרו את הנוזלים; הניחו את המשמשים והשזיפים בצד. זרקו את התבלינים. בסיר קטן, ערבבו את הריבה, מיץ הלימון, החמאה והסיידר ששמרנו. הביאו לרתיחה, תוך ערבוב מדי פעם. קררו. חלקו את המשמשים, השזיפים והבננות בין כלי הגשה; טפטפו מעל את הרוטב הקר.