פלאן בריח כתום עם אננס קלוי
מתכון פלאן כתום ריחני עם אננס קלוי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ירקות שורש קלויים כתומים בניחוח, עוף צלוי בדבש עם אורז בריח כתום, ו פלאן פורט ריחני הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 4 המרכיבים הראשונים בתבשיל 3 ליטר.
אופים ב 450 במשך 40 דקות, ערבוב פעם אחת.
הסר מהתנור. מערבבים במטבעה; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
מערבבים את החלב, קליפת התפוז, ואת שעועית וניל בסיר בינוני. להביא לרתוח על אש נמוכה; לבשל 10 דקות.
הסר מהחום; להשליך שעועית וניל. (אם באמצעות תמצית וניל, להסיר תערובת חלב מחום; מערבבים בתמצית.)
שלב 3/4 כוס סוכר ומים בסיר כבד קטן על חום בינוני; לבשל עד הזהב (כ 15 דקות). מיד לשפוך לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ', להטות במהירות עד מעילים סוכר מקורמל בתחתית המחבת.
מערבבים תערובת חלב, 3/4 כוס סוכר, ביצים, חלבונים ביצה בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה.
מניחים מחבת עוגה במחבת רדודה גדולה; מוסיפים מים חמים למחבת רדודה לעומק של 1 אינץ'. מכסים בנייר כסף; אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת עוגה מן המים; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
שחרר את הקצוות של פלאן עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת, במהופך, על גבי מחבת; הופכים פלאן על צלחת.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פלאן.
חותכים פלאן ל 8 טריזים; העליון עם תערובת אננס.