קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

פלאן תפוח קרמל עם Pepitas קלוי

פלאן תפוח קרמל עם Pepitas קלוי
זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו Pepitas קלוי חריף, חומוס חמאה צלוי עם פפיטס קלוי, ו מנגו וסלסה פלפל מתוק עם Pepitas קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לתפוחים: קליפה, ליבה ורבע תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
חותכים כל רבע לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
3
מערבבים תפוחים, סוכר, חמאה, שמנת, מקל קינמון ופול וניל במחבת גדולה ומניחים מעל חום בינוני גבוה. מבשלים, ערבוב בעדינות ולעתים קרובות, עד caramelizes סוכר ותפוחים מבושלים היטב עדיין להחזיק את הצורה שלהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
עבור פלאן: להגדיר 9 אינץ צלחת עוגה או 10 עד 15 כוסות קטנות על משטח ברמה.
5
מניחים 1 כוס סוכר בסיר בינוני ומוסיפים מלח ומים. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולאפשר לבשל עד קרמל מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מן החום בעדינות לסובב עד קרמל מגיע צבע ענבר, איפשהו בין דבש סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
יוצקים קרמל לתוך כלי אפייה (ים) רק כדי מעיל התחתון. בעוד קרמל הוא עדיין רך, בזהירות לארגן פרוסות תפוח באופן שווה על גבי זה ולחץ למטה מעט כדי לתקוע אותם במקום, ולאחר מכן העליון עם כל קרמל נשאר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 163°. הגדר מחבת מוכנה (ים) במחבת עוגה מלבנית גדולה, תנור הולנדי או כלי גדול יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מערבבים חלב, שמנת, סוכר ותבלינים בסיר בינוני וחום מעל בינוני, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מניחים ביצים בקערת ערבוב בינונית ומקציפים לטרוף. לאחר הנוזל חם וסוכר הוא מומס, בהדרגה לשפוך לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן. מיד לעבור דרך מסננת רשת בסדר לתוך קנקן או מיכל אחר שממנו אתה יכול לשפוך בנוחות. תנור פתוח ולהגדיר תבנית אפייה גדולה מחזיק כלי קטן יותר(ים) במרכז המדף, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים חמים על באמצע הדרך את הצדדים של כלי פלאן (ים). מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ולתקוע כמה חורים גדולים בנייר כסף. אם אפיית flans בודדים קטנים יותר, לבדוק ולסובב לאחר 10 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 5 דקות. אם אפיית פלאן אחד גדול, לבדוק ולסובב לאחר 30 דקות, ולאחר מכן להמשיך לסובב כל 10 דקות, הפחתת זמן כל 5 דקות פעם פלאן מתחיל להגדיר סביב הקצוות. פלאן נעשה כאשר הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין די jiggly, אבל לא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור ומיד(ובזהירות) הסר פלאן (ים) ממים חמים כדי להתקרר על מתלה. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, רופף לעטוף עם פלסטיק לקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 325 ° F. באופן שווה להפיץ pepitas על תבנית אפייה וטוסט במשך כ 5 דקות—תוכלו לשמוע אותם קופצים בתנור והם ימשיכו לעשות זאת פעם הוסרו. בעוד עדיין חם, לזרוק עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשרת: אם אתה עשית פלאן גדול, לקבל מגש או צלחת גדולה עם קוטר גדול יותר מאשר מחבת השתמשת. אם אתה עשית flans בודדים, לקבל צלחות רבות כמו flans אתה תגיש. הפעל סכין חיתוך סביב קצה כלי האפייה, כדי להיות בטוח לגרד לאורך כלי השיט כך הקצה פלאן לא משונן. הפוך מגש או צלחת מעל פלאן ובמהירות אבל בזהירות להפוך את כל העניין על כך פלאן נשען הפוך על מגש או צלחת. עבור פלאן גדול, אתה יכול לעזור לו לרפרף החוצה על ידי החזקת הן המחבת ואת המגש ולתת לו כמה שייקים המשרד; עבור כוסות אלומיניום אתה יכול לתקוע חריץ זעיר בחלק העליון כדי לשחרר אותו. אתה יכול להגיד את זה הוא החוצה כאשר קרמל שוטף החוצה סביב פלאן. הרם את המחבת או כוס ישר למעלה. אם כל תפוח נדבק למחבת, להשתמש בסכין קילוף בעדינות לחטט אותו ולהחליף על פלאן (ים).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקשטים כל פרוסה או פלאן אישי עם pepitas.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס