קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלפלים אדומים קלויים עם רוטב טונאטו

פלפלים אדומים קלויים עם רוטב טונאטו
פלפלים אדומים קלויים עם רוטב טונאטו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם צלפים, מלח ופלפל, טונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, רוטב טונאטו, ו עוף מטוגן ברוטב טונאטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן. לשפשף את הפלפלים עם 1 כף של שמן זית וגריל עד חרוך בכל רחבי והתרכך, מפנה מדי פעם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
מעבירים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר. פיל, רבע וזרע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בינתיים, במעבד מזון, לשלב 2 כפות של שמן זית עם מיונז, טונה, מיץ לימון, 2 כפיות של צלפים ו 8 של אנשובי. מחית עד רוטב tonnato הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מורחים את רוטב הטונאטו על מגש גדול ומסדרים את הפלפלים הקלויים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מקשטים עם 2 כפיות הנותרים של צלפים ו 8 אנשובי. מתבלים קלות במלח ופלפל וטפטוף עם 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
6
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר