פלפלים ממולאים Poblano
פלפל Poblano ממולא נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, עלי כוסברה, אורז חום מבושל מראש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פלפלים ממולאים Poblano, פלפלים ממולאים Poblano, ו פלפלים ממולאים Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים poblanos על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; מטגן 3 אינץ ' מחום 12 דקות או עד מושחר, פונה לאחר 6 דקות.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך עורות.
חותכים חריץ לאורכו בכל פלפל; להשליך זרעים וממברנות. תניח בצד.
בעוד poblanos לצלות, למקם צ 'ילי אנצ' ו בקערה. מכסים במים רותחים; בואו לעמוד 10 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 4 דקות או עד פריך-מכרז. שמור חצי תערובת בצל.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, פלפל שחור ובשר; מבשלים 8 דקות או עד שבשר נעשה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים גבינת שמנת, ערבוב עד בשילוב היטב. מערבבים באורז וחצי queso פרסקו.
מניחים צ 'ילי אנצ' ו, תערובת בצל שמורה, מיץ, כמון, סוכר, עגבניות, הנותרים 1/2 מלח בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים רוטב 1 כוס לתוך כל אחד 2 (8 אינץ') זכוכית מרובעת או כלי אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. פתח כל poblano צ ' ילה; לשטח מעט ביד. חלוקת תערובת בשר שווה בין צ 'ילי (צ' ילי יהיה מלא מאוד). מסדרים 4 צ ' ילי בכל מנה; למעלה באופן שווה עם רוטב הנותרים queso.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מבעבע, או בצע הוראות הקפאה.
מפזרים כוסברה לאחר הבישול.
כדי להקפיא: אלה עושים הכי טוב כלי רדוד, אז בצע את הוראות המתכון להשתמש צלחת מרובע 8 אינץ ' רגיל. מכסים בחוזקה בנייר כסף כבד; להקפיא עד 2 חודשים.
כדי לחמם: אין צורך צעד הפשרה.
הסר רדיד, ולכסות צלחת בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. פירס פלסטיק לעטוף 4 או 5 פעמים. מיקרוגל גבוה במשך 14 עד 15 דקות או עד מחומם היטב. (ניסינו לחמם את התנור ולא ממליצים על זה.)