תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפלים עם שרימפס ואורז קוקוס. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, גרידת ליים, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב קוקוס קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט חלב קוקוס לימון (עם ריבת צ'יה אוכמניות) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gemelli עם שרימפס, פלפלים אדומים, ואפונה, שרימפס אסיאתי עם אפונה פודים ופלפלים, ו לינגוויקן ואורז ממולאים פלפלים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°. במחבת בינונית מעל חום בינוני, שמן חום. לבשל ג ' ינג ' ר ושום, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים אורז ומבשלים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
3
מוסיפים חלב, 1 1/4 כוסות מים, גרידה, סוכר, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה נמוכה; מערבבים ומכסים. להפחית את החום לרתיחה, 10 דקות. מערבבים שרימפס; לכסות ולבשל עד שרימפס הם אטומים, 5 דקות. בסיר גדול, להביא 8 סנטימטרים של מים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חותכים את השליש העליון של כל פלפל ושמורה; להסיר צלעות וזרעים. מרתיחים פלפלים וחולצות עד רך מעט, 5 דקות; מקום הפוך על צלחת מרופדת מגבת נייר. מערבבים מיץ, בזיליקום וקשיו לתוך תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קשיו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מניחים פלפלים פתוחים בצד למעלה בתבנית אפייה עם צמרות לצד; דברים עם תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
יוצקים סנטימטר של מים בתחתית צלחת. לכסות עם נייר ולספוג עד חם, 15 דקות.