פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס צלוי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 107 גר' של חלבון, 86 גרם של שומן, וסך הכל 1329 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם אספרגוס, מלח, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פלפל מצופה פילה עם קרם פטריות ואספרגוס, Tenderloin Crostini מצופה פלפל, ו פילה מצופה בטנדרלוין חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים אספרגוס על תבנית אפייה קטנה ושמלה עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח. צולים את החניתות בתנור חם עד רך וקצוות הם פריכים מעט חום בקצוות, על 10 עד 12 דקות. אספרגוס צריך להישאר ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
קח את הצינה מהבשר ואז לשפוך את הפלפל השחור על צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מים כדי לאפשר
4
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת לא דביקה מעל חום בינוני עד גבוה. כאשר שמן מעשן, לחץ כל סטייק לתוך פלפל מעיל ואז במקום מתובל בצד למטה במחבת. צור וקרמל את הבשר 3 עד 4 דקות, להסתובב ולבשל 2 דקות יותר עבור נדיר, 3 דקות עבור ורוד.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בעוד הבשר מבשל, מחממים מחבת קטנה מעל להבה בינונית וממיסים ואז חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים פטריות מטגנים אותם קלות במשך 4 עד 5 דקות. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל ומוסיפים קוניאק או ברנדי למחבת. היזהר של התלקחויות. ייתכן שתרצה להוסיף את הליקר מעל התנור ולאחר מכן להחזיר את המחבת לחום. להפחית את הנוזל בחצי, בישול את האלכוהול וריכוז הטעם, ולאחר מכן לערבב את הקרם לחמם אותו דרך. להפחית את החום קצת ולתת רוטב לעבות 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 קורטים ציפורן טחון
קוניאק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
רוטב כפית על בשר ומגישים עם אספרגוס לצד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות