פלפל שחור-מולסה רימונים מזוגגת טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פלפל שחור-רימונים מולסה מזוגגת טורקיה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1173 קלוריות, 134 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. לכי לחנות ותקני ציר עוף, מלח ופלפל, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: פלפל שחור-מולסה רימונים מזוגגת טורקיה, חזיר מעושן עם מולסה רימונים, פלפל שחור וחרדל, ו הודו בגריל עם זיגוג פלפל שחור-רימון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
להקציף יחד מולסה רימון, חזרת, חרדל, מלח, פלפל שחור הקרקע גס. הניחו בצד ואפשרו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
הסר את הצוואר, הלב ואת הקורקבן מתוך תרנגול ההודו. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ עם מים קרים להתייבש. לשפשף את כל פני השטח של הציפור עם חמאה העונה היטב (כולל החלל) עם מלח ופלפל. מסבך את ההודו ומניח את השד על מדף במחבת צלייה גדולה. צלוי במשך כ 45 דקות, עד מעט חום זהוב. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם חלק ממניות העוף כל 15 דקות, במשך כשעה, 15 דקות יותר. (מדחום שקורא מיידית מוכנס בירך צריך לרשום 160 מעלות F.)
במהלך 15 הדקות האחרונות של צלייה, להפסיק לצלות עם ציר עוף לצחצח את טורקיה כולה עם 1 כוס של זיגוג רימון.
הסר את טורקיה מהתנור, מברשת עם זיגוג הנותרים, אוהל רופף ולתת לנוח 15 דקות לפני חיתוך.