פנה עם לובסטר, תירס, קישואים וארוגולה
פנה עם לובסטר, תירס, קישואים וארוגולה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 48 דקות. אם יש לכם ארוגולה, זנגביל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו פנה עם קישואים מטוגנים, זהב שמש וארוגולה, פנה אפוי עם קישואים, תירס ובזיליקום, ו פנה עם לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
מלאו את הכיור במי קרח. בקומקום, לשלב בצל, גזר, עלי דפנה, שום, זנגביל, גרידה, וגרגרים עם 8 כוסות מים; לכסות ולהביא לרתיחה.
מוסיפים לובסטרים, מכסים ומבשלים 8 דקות לאחר שהמים חוזרים לרתיחה.
מסירים לובסטרים, שומרים את הנוזל, מעבירים לאמבטיית הקרח.
כאשר לובסטרים קרים מספיק כדי להתמודד, לשבור זנבות וטפרים מהגוף; לפצח לפתוח כדי להסיר בשר. תניח את הבשר בצד.
מוסיפים גופים וקליפות ריקות לנוזל שמור; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות.
מסננים דרך מסננת בסדר; להשליך מוצקים. להחזיר את הנוזל לסיר; לבשל מעל חום בינוני-גבוה עד מופחת 1 כוס, על 45 דקות.
חותכים בשר מזנב לובסטר וטפר לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
להביא סיר 5 ליטר של מים מלוחים לרתיחה, ומבשלים פסטה עד אל דנטה, על 7 דקות.
מסננים במסננת, ומניחים בצד.
חותכים בצל לתוך 1/8 אינץ ' טריזים; להסיר את הליבה.
חותכים קישואים לאורך לרבעים ו לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
מחממים סיר 6 ליטר דו צדדי מצופה שמן זית ריסוס על חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים בצל ושום; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד בצל הם שקופים, על 3 דקות.
להוסיף קישואים; לבשל עד מכרז, על 7 דקות.
מוסיפים תירס, בשר לובסטר שמור, פסטה מבושלת, נוזל שמור, ארוגולה ומרג ' ורם; מערבבים לשלב. מערבבים בפרמזן, אם תרצה; לשרת.