קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פנה קוטה מחמאה

פנה קוטה מחמאה
המתכון Buttermilk Pana Cottan מוכן בעוד כ-4 שעות ו-25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, שמן צמחי, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. מתכונים דומים: Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta.

הוראות

1
מברשת 6 (6-אונקיה) ramekins עם שכבה דקה של שמן צמחי; להגדיר אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים מסננת משובחת על כוס מדידה גדולה עם זרבובית או קערה גדולה ומניחים אותה בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הקרם בסיר בינוני ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בואו לעמוד ללא הפרעה עד הג ' לטין התרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
5
מוסיפים את זרעי הסוכר והוניל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מחממים את התערובת על אש נמוכה, מערבבים כל הזמן ומגרדים את הצדדים של המחבת לפי הצורך עם מרית גומי, עד הג ' לטין והסוכר התמוססו והתערובת כבר לא מרגישה מגורענת כאשר שפשף בין האצבעות, על 5 עד 7 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את התערובת לתוך המסננת מוכנה ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים בחמאה עד בשילוב ומיד לחלק את התערובת בין ramekins מוכן. לחץ קלות על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של כל קוטה פאנה כדי למנוע עור להיווצר. להכניס למקרר עד סט, על 4 hours.To מגישים, להסיר את ramekins מהמקרר ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב ההיקף של כל קוטה פאנה, לכסות אותו עם צלחת הגשה, ולהפוך unmold, באמצעות הסכין לדחוף בעדינות את קוטה פאנה מתוך ramekin במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.