פנה קוטה מחמאה
המתכון Buttermilk Pana Cottan מוכן בעוד כ-4 שעות ו-25 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, שמן צמחי, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. מתכונים דומים: Buttermilk Panna Cotta, Buttermilk Panna Cotta, ו Buttermilk Panna Cotta.
הוראות
מברשת 6 (6-אונקיה) ramekins עם שכבה דקה של שמן צמחי; להגדיר אותם בצד.
מניחים מסננת משובחת על כוס מדידה גדולה עם זרבובית או קערה גדולה ומניחים אותה בצד.
מניחים את הקרם בסיר בינוני ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
בואו לעמוד ללא הפרעה עד הג ' לטין התרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את זרעי הסוכר והוניל ומערבבים לשלב.
מחממים את התערובת על אש נמוכה, מערבבים כל הזמן ומגרדים את הצדדים של המחבת לפי הצורך עם מרית גומי, עד הג ' לטין והסוכר התמוססו והתערובת כבר לא מרגישה מגורענת כאשר שפשף בין האצבעות, על 5 עד 7 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
יוצקים את התערובת לתוך המסננת מוכנה ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים בחמאה עד בשילוב ומיד לחלק את התערובת בין ramekins מוכן. לחץ קלות על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של כל קוטה פאנה כדי למנוע עור להיווצר. להכניס למקרר עד סט, על 4 hours.To מגישים, להסיר את ramekins מהמקרר ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב ההיקף של כל קוטה פאנה, לכסות אותו עם צלחת הגשה, ולהפוך unmold, באמצעות הסכין לדחוף בעדינות את קוטה פאנה מתוך ramekin במידת הצורך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.