פנזנלה עם ארטישוק, זיתים שחורים וצלפים
המתכון Panzanella עם ארטישוק, זיתים שחורים, צלפים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 607 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם לחם בן יום, זיתים, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פנזנלה עם ארטישוק וזיתים, פנזנלה עם ארטישוק, זיתים ומנצ'גו, ו תבשיל עוף פריך עם לימון, ארטישוק, צלפים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
או לחתוך את פרוסות הלחם שלך לחתיכות 1 1/2 אינץ', או לקרוע לחתיכות בגודל ביס. ממלאים קערה גדולה עם מים קרים וטובלים את הלחם לתוך המים רק עד שהוא רטוב דרך. לסחוט את הלחם עם היד שלך להשליך את המים השריית ומניחים את הלחם בקערה גדולה המגישה.
מוסיפים את העגבניות, הבצל, השום, גבעולי סלרי ועלים, ארטישוק, זיתים, צלפים, פטרוזיליה ובזיליקום עם הלחם וזורקים קלות לערבב. בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, שמן זית, מלח ופלפל ולאחר מכן לשפוך על תערובת הלחם. לזרוק לערבב היטב, העונה עם יותר מלח ופלפל במידת הצורך, ולאחר מכן לשרת.