קושירגיל
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פניני איטלקי קלאסי עם פרושוטו ומוצרלה טרייה

פניני איטלקי קלאסי עם פרושוטו ומוצרלה טרייה
פאניני איטלקי קלאסי עם פרושוטו ומוצרלה טרייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 429 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם, פרושוטו, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מוצרלה & פרושוטו פניני, פרושוטו, פטריות שנטרל ומוצרלה פניני, ו סלט תאנה עם פרושוטו, מוצרלן טרי ובזיליקום.

הוראות

1
חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/2 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
מורחים 2 כפות מיונז על צד לחתוך של כל חצי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מפזרים בזיליקום וגבינת כוס 1/2 על החצי התחתון של כיכר. למעלה באופן שווה עם פרושוטו, פרוסות עגבניות, ונותר 1/2 כוס גבינה. מכסים בחצי העליון של כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
חותכים כיכר מלא לרוחב ל 4 חתיכות שוות.
5
מחממים מחבת גריל על אש בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף כריכים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח כריכים. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כריכים בזמן שהם מבשלים).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'