קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

פנצנלה בגריל

פנצנלה בגריל
Panzanella בגריל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך גרידת לימון, עלי בזיליקום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. נסו Panzanella בגריל, BLT panzanella בגריל, ו Panzanella בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
פורה 3/4 עלי בזיליקום כוס ו 1/3 כוס בתוספת 2 כפות שמן בבלנדר עד שברי בזיליקום חלקה רק זעיר להישאר. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה. מסננים תערובת לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר שמן ככל האפשר; להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים שאלוט, צ ' ילה, גרידת לימון ומיץ לימון לשמן בזיליקום; מקציפים כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. חזור לטמפרטורת החדר ו rewhisk לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
חותכים עגבניות לתוך טריזים שונים, סיבובים, וקוביות; מוסיפים לקערה עם רוטב. לזרוק מעיל; לתת להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
בינתיים, לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם, או מחממים מראש גריל גז גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
5
מברשת לחם עם הנותרים 1/3 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. לחם גריל עד חרוך כתמים, על 2 דקות לכל צד. לשפשף לחם בגריל עם צדדים חתוכים של שן שום. לקרוע לחם ל 1 " -2 " חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
מוסיפים לחם ועלים בזיליקום 3/4 כוס שנותרו לקערה עם תערובת עגבניות; לזרוק למעיל. פאנזנלה עונה לטעום עם מלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
בתיאבון