פנקייק אורז בר
פנקייק אורז בר עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם אורז, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו פנקייק אורז בר, פנקייק אורז בר, ו פנקייק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את אורז בר ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך אבל לא רגשני, 20 עד 45 דקות בהתאם למגוון של אורז בר.
מסננים את כל נוזל עודף, fluff האורז עם מזלג, וקוק חשף 5 דקות יותר.
להקציף ביצים, חלב חמאה, ווניל בקערה גדולה.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, אגוז מוסקט ומלח בקערה גדולה נפרדת. לאט להוסיף את החומרים יבשים לתערובת הביצה, פועם היטב כדי להפוך את הבלילה חלקה. מערבבים בחמאה ואורז בר מבושל.
מחממים מחבת משומנת קלות או מחבת מעל חום בינוני-גבוה. עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת ומבשלים עד השחמה, על 1 1/2 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, על 1 דקה. המשך עם הבלילה שנותרה.