פנקייק מולטיגרין ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק מולטיגרין ללא גלוטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 738 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח שיבולת שועל, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Boule Multigrain ללא גלוטן, מתכון וופלים מולטיגרין ללא גלוטן, ו פיצה Multigrain ללא גלוטן עם פרושויטו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח תירס, קמח שיבולת שועל, קמח דורה, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan בקערה בינונית.
מוסיפים ביצים, חלב, שמן צמחי ותמצית וניל
שמן קל שטוח ללא מקל מחבת מחבת מחבת.
חום מחומם מעל חום בינוני-גבוה עד שמן מנצנץ אבל לא מעשן. זרוק הבלילה, כ 1/4 כוס, על מחבת. בלילה צריך לרחוש כפי שהוא פוגע במחבת.אם הרצוי מפזרים אוכמניות ושוקולד צ ' יפס באופן שווה על כל פנקייק.
מבשלים עד הקצוות של פנקייק להגדיר בועות קטנות מופיעים בכל רחבי פני השטח, כ 3 דקות. הפוך פנקייק ולבשל עד סט, כדקה אחת.
מגישים עם חמאה וסירופ, אם תרצה. חזור עם הבלילה שנותרה.