קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה

פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה
מתכונים דומים: פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה, פנקייק בננה מחיטה מלאה עם זיגוג גבינת שמנת, ו פנקייק לחם בננה עם זיגוג גבינת שמנת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבלילה: בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, ביצים, 2 כפות חמאה מומסת וניל. בקערה אחרת, לטאטא יחד את הקמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים, לטאטא את כל גושים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
תן את שאר הבלילה לכמה דקות בזמן שאתה מכין את הסתימות. (הבלילה יכולה להיות מכוסה ומקורר עד 24 שעות, אבל זה אולי צריך להיות דליל קצת.)
1
מערבבים יחד 1 מילוי עוגת דובדבנים כוס וגבינת שמנת; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2
שים את עוגת הדובדבנים הנותרת מילוי לקערת הגשה. כאשר מוכן לשרת, לחתוך את הבננות ולשים אותם לתוך קערה; לשים את התפשטות השוקולד לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
ממרח שוקולדממרח שוקולד
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עבור פנקייק: משמנים את המחבת עם קצת חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים מעט 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת, מתערבל המחבת כדי מעיל אותו באופן שווה. כאשר החלק העליון נראה יבש ובועות ואת הקצוות הם משחימים קלות, 45 שניות עד 1 דקה, להפוך את הפנקייק מעל ומבשלים במשך 15 עד 20 שניות נוספות. (פנקייק הראשון לא יכול להתברר מושלם אז אל תדאג אם זה לא עובד, לאכול אותו כחטיף.)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את הפנקייק על צלחת וממשיכים לבשל את הבלילה הנותרת במרווחים של 1/4 כוס, מברישים את המחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך. מחסנית פנקייק על גבי אחד את השני ולהניח בצד מכוסה בנייר כסף עד מוכן לשרת. (פנקייק יכול להיות מכוסה בקירור עד 24 שעות. פנקייק יכול להיות ממוקם בין שכבות של נייר שעווה, עטוף פלסטיק קפוא עד חודש. להפשיר לילה במקרר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
שים את הפנקייקים יחד עם קערות הסתימות. ממלאים פנקייק עם מנה של 1 סתימות לקפל אותו לשניים לגלגל אותו כמו סיגר.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקשטים עם מנה של מילוי עוגת דובדבנים הנותרים או מפזרים קצת אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת