קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פנקייק תירס

פנקייק תירס
גשו לסופר וקנו חלב, סירופ מייפל, גרעינים מאוזן תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק תירס, פנקייק תירס, ו פנקייק קישואים-תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן מחממים את החמאה בחלב, עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הוסף את המייפל syrup.In קערה, לטאטא יחד את קמח התירס, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, להוסיף את 3 חלמונים ותערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קמח תירסקמח תירס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
להקציף אל combine.In עוד קערה גדולה, לטאטא את הביצה 3 whited עד שהם יוצרים פסגות המשרד. מקפלים אותם לתערובת התירס שליש בכל פעם, עד שהכל משולב.מקפלים את התירס הטרי, עלי כוסברה קצוצים וצ ' ילי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טריתירס טרי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מחממים מחבת, מוסיפים מעט חמאה או שמן ויוצקים מצקת של בלילת פנקייק (כ 50-60ml). מבשלים על אש נמוכה עד הקצוות אינם נזילים להתהפך כדי חום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים חם.