פנקייק תפוחי אדמה עם מנגו סראנו קרם פרש וטרוטה מעושנת
פנקייק תפוחי אדמה עם מנגו סראנו קרם פרש ופורל מעושן יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 232 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה russet, פלפלים סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן וקרם פרש, ו פורל מעושן, קרם פרש ובצל כבוש.
הוראות
1
דק מגררים את תפוחי האדמה על פומפיה ביד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
2
מניחים בקבוצות לתוך מגבת מטבח נקייה וסוחטים החוצה נוזל רב ככל האפשר, מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את הבצל, ביצה מוכה, אבקת אפייה, קמח וכוסברה, ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת ברזל יצוק גדול עד כמעט עישון. זרוק תערובת תפוחי אדמה למחבת 1 כף ערמה בכל פעם להחליק את צמרות עם החלק האחורי של כף 1 1/2 אינץ ' בקוטר. מטגנים מעל חום מתון, הופכים אותם פעם אחת עם מרית במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, או עד חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. חזור עם נשאר תערובת, הוספת שמן יותר במידת הצורך. מעל כל אחד עם מנה קטנה של מנגו סראנו קרם פרש, פורל מתפורר, עלה כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
קרם פרש
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פורל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
לשלב בקערה בינונית. מקררים עד שמוכנים להגיש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה