קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

פסטה אי פגיולי

פסטה אי פגיולי
פסטאן אי פאגיולי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שום, שעועית כליה, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף סופר של 95%. נסו מרק שעועית פסטאן וכליות בן 30 דקות (פסטאן אי פגיולי), פסטאן אי פאגיולי קון סלסיצ'ה (פסטאן ושעועית עם נקניק), ו פסטאן אי פגיולי (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על אש בינונית. מבשלים את הסלרי, הגזר, הבצל והשום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את המרק, התיבול האיטלקי והעגבניות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 15 דקות או עד שהירקות רכים-פריכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
מוסיפים את הפסטה והשעועית ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מניחים מחצית מתערובת המרק לבלנדר או למעבד מזון. מכסים ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את התערובת המחית למחבת. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת חמה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי