קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

פסטה אמלפי קלמרי

פסטה אמלפי קלמרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Amalfi Calamari Pastan. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, סלטי אמלפי, ו סלטי אמלפי.

הוראות

1
קו מעוטר תבנית אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
קמח Whisk, קורנפלור, 1 כפית מלח גס, אבקת אפייה, וקערה בינונית פלפל קאיין להתמזג. עבודה בקבוצות, לזרוק טבעות דיונון בתערובת קמח מעיל, ואז במקום טבעות בשכבה אחת על גיליון של נייר.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מלח גסמלח גס
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
יוצקים את שני השמנים למחבת גדולה; מדחום רזה ומטגן עמוק בצד של מחבת, צולל נורה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 350° עד 360°. עבודה בכמה קבוצות, להוסיף טבעות דיונון כדי שמן חם לבשל עד אור הזהב פריך סביב הקצוות, 2 עד 3 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר דיונון גיליון אפייה מצופה נייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד רך רק אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים חמאה ו -3 כפות מיץ לימון וזורקים לפסטה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
להוסיף 3/4 כוס פסטה בישול נוזלי לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מערבבים 1/3 כוס פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח גס ופלפל טחון טרי, מוסיפים עוד מיץ לימון ופסטה לבישול נוזלי, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח גסמלח גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מעבירים פסטה לקערה גדולה; למעלה עם קלמרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מפזרים פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון