פסטה גינה
אם יש לכם פלפל, פנה multigrain, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), פסטה ירקות גן, ו פסטה גינה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 4 דקות. מערבבים את השום, קישואים, פלפל אדום, וחומץ ומבשלים עד מכרז, 3 עד 4 דקות יותר.
מוסיפים את הפסטה המבושלת וזורקים לשלב. מחלקים בין קערות בודדות.