פסטה חזיר ופפרדלה
חזיר ופסטה פפרדלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1210 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ציר עוף, פתיתי צ'ילה, פתיתי צ' ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו פסטה פרמזן פפרדלה פשוטה של ניף, Pumkin בולונז עם פסטה Papardelle, ו פסטת פפרדלה עם נקניק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים כ 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת פתיתי צ ' ילה האדומים. לאחר דקה בערך, מוסיפים את ציר העוף וחזיר ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל 10 דקות נוספות.
כאשר אתה מוכן לשרת, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים 6 עד 8 דקות.
הסר את הפסטה ומניח ישירות לתוך הרוטב. לבשל, לזרוק את הפסטה עם הרוטב, עוד 2 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום.
מניחים את הפסטה לתוך קערות מחוממות, כפית רוטב נוסף על החלק העליון של כל חלק.
מקשטים בפרמזן, פטרוזיליה ופתיתי צ ' ילה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, שום, מלח ופלפל. באמצעות מברשת מאפה, להפיץ את התערובת על כל כתף החזיר.
מניחים את הבשר על מתלה לתוך מחבת צלייה. צולים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות F. ממשיכים לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הכתף קורא 185 מעלות F, על 4 שעות.
הסר את החזיר מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.