פסטה יוונית מדהימה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם גבינת פרמזן, רוטב עגבניות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פשוט עוף יווני מדהים, סלט פסטה מדהים, ו רוטב פסטה מדהים עם 3 מרכיבים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, לבשל בצל בשמן זית על חום גבוה בינוני עד רך שקוף. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, צלפים, זיתים, חומץ, מלח, פלפל ופלפל אדום כתוש (אם משתמשים).
להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך מינימום של 30 דקות, או עד 2 שעות, זמן מתיר.
מגישים מעל פסטה, דגים, או עוף, העליון עם גבינת פטה מתפוררת או גבינת פרמזן מגוררת. תהנו!