פסטה מקושקשת עם ביצה מקושקשת
פסטה מקושקשת היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 306 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ופלפל, ביצים, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו פסטה מקושקשת, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו תבשיל ביצים מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, היכו יחד את הביצים והגבינה; להפריש.
במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון והבצל יחד עד שהבשר משחימים ופריך והבצל מתחיל לקרמל.
מוסיפים את הפסטה (אם משתמשים בפסטה ישנה וקרה, מבשלים עד שהיא מתחממת, בערך דקה אחת).
יוצקים את תערובת הביצה והגבינה למחבת ולהפחית את החום לנמוך. מערבבים ברציפות עד הפסטה מצופה הביצים והם החלו להתמצק.
מתבלים במלח ופלפל, ומגישים מיד עם תוספת פרמזן מגוררת בצד.
המנה הזו מציעה את ההזדמנות המושלמת להשתמש בשאריות פסטה. (נ. ב.: זה גם עושה ארוחת בוקר פנטסטית.)