פסטה עם בייקון, בצל מקורמל וגבינת צ'דר
פסטה עם בייקון, בצל מקורמל וגבינת צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך בייקון, גבינת צ'דר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו בייקון ביצים ממולאות עם בצל מקורמל וגבינת צ'דר, בייקון-צ'דר המבורגרים עם בצל מקורמל, ו בייקון צ'יזבורגר צ' דר כפול עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל, שמן וחמאה בתבשיל מיקרוגל 3 ליטר. מיקרוגל נחשף על בינוני גבוה (70%) 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם חום זהוב.
בינתיים, קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות. מבשלים בייקון במחבת 10 אינץ ' על אש נמוכה, פונה מדי פעם, עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קוצצים בייקון לחתיכות קטנות.
חום הקצפת שמנת לרתיחה בסיר 2 ליטר.
מערבבים בכוס 1 של הגבינה והבצל.
יוצקים פטוצ ' יני, זורקים למעיל. למעלה עם הנותרים 1 כוס גבינה; מפזרים בייקון.