קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פסטה עם בייקון, בצל מקורמל וגבינת צ'דר

פסטה עם בייקון, בצל מקורמל וגבינת צ'דר
פסטה עם בייקון, בצל מקורמל וגבינת צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך בייקון, גבינת צ'דר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו בייקון ביצים ממולאות עם בצל מקורמל וגבינת צ'דר, בייקון-צ'דר המבורגרים עם בצל מקורמל, ו בייקון צ'יזבורגר צ' דר כפול עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בצל, שמן וחמאה בתבשיל מיקרוגל 3 ליטר. מיקרוגל נחשף על בינוני גבוה (70%) 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
מסננים בצלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
בינתיים, קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות. מבשלים בייקון במחבת 10 אינץ ' על אש נמוכה, פונה מדי פעם, עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קוצצים בייקון לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חום הקצפת שמנת לרתיחה בסיר 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מערבבים בכוס 1 של הגבינה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
יוצקים פטוצ ' יני, זורקים למעיל. למעלה עם הנותרים 1 כוס גבינה; מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת