פסטה עם פנצ'טה ועדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם Pancettan ו עדשים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שום, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, Pastan And Lentils: Pastan e Lenticchie, ו פסטה עם עדשים וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה; לנקז.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד קריספ, על 7 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד השום מתחיל חום, על 2 דקות. מערבבים את העדשים, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, 2 כוסות מים, בזיליקום ו 1/2 מלח כפית. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את הרוטב לרתיחה; לבשל 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מוסיפים את הפסטה לרוטב יחד עם חצי מהפרמזן. מתבלים במלח וזורקים. מחלקים בין קערות; רסס עם שמן זית העליון עם שאר פרמזן ועוד בזיליקום.