ראשי
הבית הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לך עגבניות מבושלות, עצמות דגים וראשים לחתיכות, פטרוזיליה עלה bunchflat, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הראשים מהשרימפס, כמו גם את הרגליים ואת הפגזים, אבל להשאיר את הזנבות על. מניחים את הפגזים בצד עבור המניה, ואז לאכול את השרימפס על ידי ביצוע חתך רדוד לאורך הצד האחורי של השרימפס מכף רגל ועד ראש והסרת כל "עיסה"חומה.
הסר את הרגליים ואת הטפרים מן הסרטן על ידי פיתול ומשיכה, זה יהיה להכניע את הבחור המסכן די מהר.
הסר את דש קטן על החלק התחתון של הסרטן ואז לחטט את הקליפה העליונה מן הגוף, שמירה על המניה. השתמש מפתח ברגים או מפצח אגוזים לפצח את הרגליים וטפרים.
חותכים כל גוף ל 4 קטעים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים כ 2 כפות שמן זית ואז מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר לבן ושום. מטגנים עד רך, ריחני ומתחיל חום בקצוות.
מוסיפים את היין והופכים לחום כדי להביא לרתיחה. להרתיח במשך 5 דקות כדי לשרוף את האלכוהול.
מוסיפים את המים, עצמות דגים, ראשי שרימפס / פגזים, את הצדפים העליונים של הסרטן, טימין, אורגנו, פטרוזיליה, עלי דפנה, ומלח. להביא את זה לרתיחה ו לרפרף את כל קצף המצטבר על פני השטח.ברגע שאין יותר קצף להרכיב, להפוך את החום עד בינוני נמוך, לכסות ומבשלים במשך 2 שעות.מסננים דרך מסננת ולחץ על המוצקים עם מרסק תפוחי אדמה כדי לקבל את כל פיסת האחרונה של מניות החוצה. זרוק את המוצקים.שוטפים את הסיר, מניחים על אש בינונית ומוסיפים טיפת שמן. מטגנים את הבצל והשום עד רך וריחני, ואז מוסיפים את העגבניות והבזיליקום.החזר את מלאי הדגים שעשית לסיר יחד עם העגבניות המבושלות המרוסקות, והאנשובי, והבא לרתיחה.מנמיכים את החום נמוך בינוני ואז מוסיפים את הסרטן, סנאפר, וצדפות ומכסים את הסיר.
תן לזה להתבשל עד שהצדפות פתוחות והדגים מבושלים (כ -10 דקות).
מוסיפים את השרימפס וממשיכים לבשל עד שהשרימפס הופך לוורוד (עוד דקה או שתיים).
מגישים את Cioppino בקערות גדולות עם כמה פטרוזיליה קצוצה או chervil לקישוט, וחתיכה גדולה של לחם שאור פריך.