פסטה עם ריקוטה, עשבי תיבול ולימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם ריקוטה, עשבי תיבול, לימון. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח כשר, פנה, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ריקוטה אפויה עם לימון ועשבי תיבול, פיצה ריקוטה לימון עם עשבי תיבול ודבש, ו דיונון ופסטה שומר עם לימון ועשבי תיבול.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. להזמין 1/3 כוס מים, לנקז את הפסטה, ולאחר מכן להחזיר אותו לסיר. בקערה בינונית, מקציפים יחד את החמאה, את הריקוטה ואת מי הפסטה עד שנוצר רוטב שמנת עשיר.
יוצקים את הרוטב על הפסטה החמה.
מוסיפים את עשבי תיבול, גרידה, מלח ופלפל וזורקים.טיפ: ריקוטה יכולה להשתנות באופן דרמטי בטעם ובמרקם. בהתאם למותג שבו אתה משתמש, ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד מי פסטה וחמאה כדי ליצור רוטב כי הוא שמנת מספיק.