זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עגבניות וריזוטו אנשובי עם פירורים פריכים, קורגט ופסטה בזיליקום עם פירורי פסטו, ו קיץ שמש זהב עגבניות פסטה עם פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בעדינות את הבצל וחצי אתהבשמן זית 2 כפות במשך 10 דקות untilsoft. מערבבים את העגבניות והסוכר וsimmer במשך 15-20 דקות עד חצוף. מערבבים חצי פסטו, כמה תיבול ו fewcapers או זיתים, אם יש לך אותם. תתחממי ותתחממי.בעוד הרוטב הוא מבעבע, heatoven כדי 220c / 200c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
לזרוק את הכתמים במגש אפייה גדול עם כתימת 2 כפות שמן זית, שאר thegarlic, צנוברים ופרמזן, אם כי הוא פשוט עדיין מיוחדתשימוש בסופרמרקט.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים במשך 10 דקות, ערבוב כמה פעמים, עד הזהב. נקודה על החמאה ולחזור לתנור במשך 2 דקות יותר.בינתיים, להביא מחבת של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ניקוז, שומר קצת מי בישול. מערבבים את הרוטב עם התזה שלמיםבישול כדי לשחרר, אם אתה צריך,אדווה דרך הפסטו הנותר וserve מפוזר עם פירורי זהב.