פסטה קרבונרה
פסטה קרבונרה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 824 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, לינגוויני, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. עם כפית ציון 52%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: פסטה קרבונרה, פסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה.
הוראות
מבשלים את הלינגוויני לפי הוראות החבילה, ושומרים 1 1/2 כוסות ממי הבישול.בינתיים, במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה, מטגנים את הבייקון עד שהוא פריך.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר. כף וזורק את כל הטפטפות הבייקון למעט 2 כפות.מחזירים את המחבת לאש בינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות.עובדים במהירות, מחזירים את הפסטה הסחוטה לסיר יחד עם מי הפסטה, הבייקון והבצל.
מניחים את הסיר על אש נמוכה ומבשלים, זורקים לעתים קרובות, עד שהוא מחומם.
מסירים מהאש ומוסיפים במהירות את החלמונים, בזה אחר זה, תוך ערבוב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הפרמזן ו 1/2 כפית הפלפל ומערבבים עד שהרוטב מסמיך מעט.מחלקים בין קערות. למעלה עם פרמזן נוסף ואת הפלפל הנותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין