פסטו אספרגוס
פסטו אספרגוס נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שמן זית, מלח אפור ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מדהימה. נסו פסטו אספרגוס, פסטו אספרגוס, ו פסטו אספרגוס גולמי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את חניתות האספרגוס המבושלות לשליש. מכניסים למעבד מזון עם הבזיליקום, הצנוברים, השום והמלח והפלפל, לפי הטעם. קחו בחשבון שתוסיפו גם פרמזן, אז היזהרו לא להמליח יתר על המידה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט את כוס שמן הזית. כאשר הרוטב הוא על עקביות של מיונז, יש לו מספיק שמן. דופק בפרמזן. רזה עם מים, אם יש צורך, כדי להשיג פסטו חלקלק, רוטב.
מגרדים לקערה או צנצנת, מכסים ומכניסים למקרר עד הצורך. אתה צריך בערך 3 כוסות. (שומר על 2 עד 3 ימים, בקירור.)