פסטיטסיו כבש וחציל
פסטיטסיו כבש וחציל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: חצילים ועגל פסטיטסיו, פסטאן ותבשיל כבש (Pastitsio), ו חציל וטלה אל פורנו.
הוראות
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים טלה ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב לשבור גושים, עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מוסיפים שום, מלח, אורגנו, קינמון, סוכר, ופלפל ו sauté, ערבוב, 2 דקות.
מערבבים בחציל ועגבניות ומבשלים בעדינות, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד חצילים הוא פשוט רך, כ 40 דקות.
הסר מכסה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מעובה, כ 15 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.
ממיסים חמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום מתון, ולאחר מכן מערבבים בקמח ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
לטאטא בחלב ולהוסיף שן שום ציפורן שלמה, ואז להביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים פטה, מלח ופלפל ומבשלים, שוטפים במרץ, עד שהגבינה משולבת היטב.
לנצח ביצים בקערה גדולה בהדרגה להוסיף רוטב ביצים, לטאטא.
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק אל דנטה, ואז לנקז במסננת. לזרוק חצי פסטה עם רוטב כבש וחצי עם רוטב גבינה.
יוצקים פסטה עם רוטב כבש לתוך צלחת אפייה 3 ליטר רדוד רחב, מתפשט באופן שווה. כפית פסטה עם רוטב גבינה למעלה, מתפשטת באופן שווה.
אופים pastitsio, חשוף, באמצע התנור עד מבעבע העליון הוא זהב, 25 עד 30 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.