תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה ירקות קלוי Primaveran. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו פסטת ירקות צלויה פרימוורה, פסטה צלויה עם שלושה פלפל פרימוורה, ו פסטה צמחית צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 11 על 17 אינץ', מערבבים שמן עם פלפל, בצל ועגבניות טריות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עגבנייה
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מוסיפים שעועית ושום, מערבבים, ואופים עד העגבניות רכות משחימות היטב בקצוות, 25 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
שעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בינתיים, בקערה קטנה, יוצקים 1/2 כוס מים רותחים על עגבניות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות רכות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
6
כמו כן, במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני, לנער צנוברים לעתים קרובות עד זהב חיוור, 1 עד 2 דקות; לשפוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
כאשר הירקות נעשים כמעט, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה במחבת 5-6 ליטר על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כאשר הירקות נעשים, מוסיפים עגבניות מיובשות ונוזל השרייה שלהם למחבת. מערבבים לשחרר חתיכות השחמה במחבת ולשמור תערובת חמה. יחד עם זאת, מוסיפים את הלינגוויני למים הרותחים ומבשלים עד שהפסטה בקושי רכה לנשיכה, 4 עד 5 דקות.