פסטת פלפל אדום קלויה מהירה וקלה
גשו לסופר וקנו שמן זית, שבבי פרמזן, פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. נסו פסטת פלפל אדום קלויה מהירה וקלה, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
בינתיים, מוסיפים את השמן והחמאה למחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהמיס את החמאה.
מוסיפים את השום והבצל והטחון עד שמתחילים להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הפלפלים האדומים קצוצים ומבשלים עד חם, 2 עד 3 דקות.
בזהירות להעביר את התוכן של המחבת למעבד מזון או בלנדר. שים על המכסה ורוטב את תערובת הפלפל עד מעורבב לחלוטין (עדיין יהיה קצת מרקם לפלפלים).
יוצקים את מחית הפלפל בחזרה למחבת.
מוסיפים את המרק, 1/2 כפית מלח וכמה פלפל, ומערבבים עד מחומם. להתיז את הקרם ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הפטרוזיליה ובזיליקום ומערבבים לשלב. לטעום ולהתאים את התיבול אם אתה צריך.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת.
מוסיף את הפרמזן, ולאחר מכן מערבבים אותו יחד כדי לצפות את הפסטה.
מגישים בקערות עם פרמזן נוסף וזרימת פטרוזיליה ובזיליקום על גבי.