פסיון אלגנטי
פסיון אלגנטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תערובת תבלינים מתובלת במילוי, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון בחרס, ו פסיון מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח הכשר לתוך המים עד מומס. משרים את השדיים פסיון במי מלח במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את העשב מתובל מלית לערבב פירורים לתוך קערה רדודה; להפריש.
לטאטא את החמאה, מיונז, שמנת חמוצה, עירית, חרדל דיז ' ון יחד בקערה עד מעורב באופן שווה.
הסר את השדיים פסיון מן המלח. יש לשטוף בכיור, ולייבש עם מגבות נייר. מתבלים את השדיים כדי לטעום עם מלח ופלפל אם תרצה.
מגלגלים את השדיים בתערובת המיונז, ואז לוחצים על המילוי מערבבים פירורים עד מכוסה מכל הצדדים. בעדינות לנער פירורים עודפים מן השדיים, ומניחים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד השדיים פסיון כבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. כבה את התנור, הסר את נייר הכסף, ולאפשר לשדיים לבשל 15 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).