פסיון, כרישה ופאי בייקון לוקח בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 325 גרם חלבון 183 גרם של שומן, וסך הכל 3275 קלוריות. אם יש לכם שמנת כפולה, חומץ סיידר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, פסיון צלי עם סיידר ובייקון, ו פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את החמאה בתבשיל ומבשלים את הבייקון במשך 1 דקות עד שהוא משנה צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
2
מוסיפים את הכרישה, הסלרי, הגזרים והמפרץ, ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך. מערבבים את הקמח לתוך הירקות עד שהוא הולך צבע חול, ואז להתיז סיידר ולהפחית.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.