צ'יפס וגואקמולי גבינה בגריל + שאלות ותשובות עם לורה ורלין
צ'יפס וגואקמולי גבינה בגריל + Q & A עם לורה ורלין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1017 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1930 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבנייה רומא, גבינת עיזים, לחם שאור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ממרח אבוקדו וצ'יפס טוסט גבינה, צ'יפס טורטייה בגריל עם גוואקמולי Tomatillo בגריל, ו ממרח האבוקדו של לורה בוש (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת עם מגבות נייר. במחבת nonstick גדולה, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד פריך מאוד.
לנקז את הבייקון על מגבות נייר.
הסר את שומן החזיר מהמחבת ולנגב את המחבת עם מגבת נייר, אבל לא לשטוף אותו. הגדר aside.To הפוך את חמאת שבב טורטייה, לשים את השבבים בקערה של מעבד מזון ולעבד עד המרקם הוא בסדר גמור, דומה לחול. לחלופין, מניחים את הצ ' יפס בשקית ניילון חסונה. באמצעות פטיש בשר או חפץ כבד אחר, להלום את השבבים עד שהם המרקם של חול.
מורחים את תערובת החמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים 4 פרוסות, תערובת חמאה-שבב בצד למטה, על משטח העבודה שלך.
מורחים 2 כפות של ממרח האבוקדו על כל פרוסת לחם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
שים את הכריכים לתוך המחבת, לכסות, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד החלק התחתון הם חום זהוב. צפה היטב כי שבבי החמאה יכולים לשרוף בקלות. הפעל את הכריכים, לחיצה על כל אחד בחוזקה עם מרית כדי לדחוס את המילוי מעט. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד התחתון הם השחמה היטב. הפעל את הכריכים שוב, לחץ בחוזקה עם המרית שוב, לבשל במשך 1 דקה, ולהסיר מהמחבת.
חותכים לחצי ומגישים.עבור שיטת יצרנית כריך: השתמש יצרנית הסנדוויץ שלך עבור כריך זה רק אם יש לך הגדרות חום משתנה. אחרת, הוא יבשל חם מדי וישרוף את הצ ' יפס על הלחם מבלי להמיס את הגבינה. כדי להשתמש יצרנית הכריכים שלך, בצע הוראות הרכבה לעיל. קוק על פי הוראות היצרן.