קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צ'יפס וגואקמולי גבינה בגריל + שאלות ותשובות עם לורה ורלין

צ'יפס וגואקמולי גבינה בגריל + שאלות ותשובות עם לורה ורלין
צ'יפס וגואקמולי גבינה בגריל + Q & A עם לורה ורלין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1017 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1930 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבנייה רומא, גבינת עיזים, לחם שאור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ממרח אבוקדו וצ'יפס טוסט גבינה, צ'יפס טורטייה בגריל עם גוואקמולי Tomatillo בגריל, ו ממרח האבוקדו של לורה בוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו צלחת עם מגבות נייר. במחבת nonstick גדולה, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד פריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לנקז את הבייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
הסר את שומן החזיר מהמחבת ולנגב את המחבת עם מגבת נייר, אבל לא לשטוף אותו. הגדר aside.To הפוך את חמאת שבב טורטייה, לשים את השבבים בקערה של מעבד מזון ולעבד עד המרקם הוא בסדר גמור, דומה לחול. לחלופין, מניחים את הצ ' יפס בשקית ניילון חסונה. באמצעות פטיש בשר או חפץ כבד אחר, להלום את השבבים עד שהם המרקם של חול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מורחים את תערובת החמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2
מניחים 4 פרוסות, תערובת חמאה-שבב בצד למטה, על משטח העבודה שלך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
מורחים 2 כפות של ממרח האבוקדו על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את הכריכים לתוך המחבת, לכסות, ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד החלק התחתון הם חום זהוב. צפה היטב כי שבבי החמאה יכולים לשרוף בקלות. הפעל את הכריכים, לחיצה על כל אחד בחוזקה עם מרית כדי לדחוס את המילוי מעט. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד התחתון הם השחמה היטב. הפעל את הכריכים שוב, לחץ בחוזקה עם המרית שוב, לבשל במשך 1 דקה, ולהסיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בואו מגניב 5 דקות.
4
חותכים לחצי ומגישים.עבור שיטת יצרנית כריך: השתמש יצרנית הסנדוויץ שלך עבור כריך זה רק אם יש לך הגדרות חום משתנה. אחרת, הוא יבשל חם מדי וישרוף את הצ ' יפס על הלחם מבלי להמיס את הגבינה. כדי להשתמש יצרנית הכריכים שלך, בצע הוראות הרכבה לעיל. קוק על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
חזיז של יין, 2015 Westside Road השכנים הוא נפץ הן באף והן על החיך. פטל שחור וניחוחות דובדבן שחור משלימים עם רמזים של ארז, allspice, וניל, תה שחור. הערה מסקרנת של זרעי סלרי מתחמים נוספים האף יוצא מן הכלל. צעיר חצוף, המרקם הוא מעולה עם עמוד השדרה של חומציות מרעננת ואדמניות loamy כי מעביר טעמים של דובדבן בינג בהיר פטל. היין מסתיים בטנינים מזוקקים דמויי תה וסלע מרוסק וגימור מינרלי. יין שאסור לפספס!