פעמיים כבש צלע תופת
פעמיים כבש צלע התופת נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן זית כתית מעולה, מנטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו פעמיים כבש צלעות תופת, קציצות טלה או מרינדה סטייק טלה, ו צלע עגל לחתוך כפול Saltimboca (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים אזור אחד של פחם משומן היטב או גריל גז גבוה ועוד בינוני
שלב את כל המרכיבים חמאה basting יחד בסיר בינוני, במקום מעל חום בינוני, ולהביא לרתיחה. מערבבים לשלב ביסודיות כמו החמאה נמסה.
מתבלים את צלעות הכבש בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל. באמצעות הידיים או מברשת, באופן שווה, אבל קלות, מעיל את הצלעות עם שמן קנולה.
תסתכל על כל הצלעות ולקבוע איזה הוא המצגת, או בצד העליון, של קוצצים. זה הצד שנראה הכי יפה וצריך להיות זה עם שתי העצמות הקרובות אליו.
עדיף כי הצלעות יועברו לאזור נקי של השבכה בכל פעם שהם התהפכו.
מניחים את הצד מצגת צלעות למטה על באח הגבוה. סגור את המכסה ואת הגריל, מבלי להזיז אותם, עד מסומן היטב חרוך קלות, על 2 דקות. הפוך, מברשת עם תערובת החמאה באמצעות צרור עשבי תיבול, לסגור את המכסה, ולחזור על הצד השני, צלייה במשך כ 2 דקות. מכאן והלאה, להעיף, רוכב, וערימה לפי הצורך. הפוך שוב לצד המצגת, עדיין באח הגבוה.
מברשת עם תערובת החמאה באמצעות צרור עשבי תיבול, לסגור את המכסה, גריל את הצלעות, מבלי להזיז אותם, במשך 2 דקות. Flip, עדיין על הסורג הגבוה, מברשת עם תערובת החמאה באמצעות צרור עשבי תיבול, לסגור את המכסה, וגריל מבלי לזוז 2 דקות. (צליה סה " כ בשלב זה היא 8 דקות, 4 דקות בכל צד.)
מברשת את הצלעות שוב עם החמאה באמצעות צרור עשבי תיבול, ולעבור לאזור הבינוני של השבכה. המשך גריל, הצד מצגת למעלה, עם המכסה פתוח, עד שתגיע doneness הרצוי, צחצוח עם מיץ לימון במהלך הרגע האחרון של בישול. מבשלים על 2 דקות לכל צד לנדיר, על 3 עד 4 דקות עבור בינוני נדיר בינוני עד בינוני, על 5 דקות עבור בינוני היטב, ועל 6 עד 7 דקות עבור עשוי היטב.
מורחים חלק מן החמאה הנותרת על קרש חיתוך, לסחוט מעל קצת מיץ לימון, ומפזרים פלר דה sel.
מניחים את הצלעות על הלוח ולתת לנוח במשך 5 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;