קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים

פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה ואופים עד רק התרכך, על 1 שעה. אפשר להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
חותכים את 1/2 אינץ ' לאורכו מהחלק העליון של תפוחי אדמה. לגרוף את עיסת, עוזב 1/4 אינץ ' פגזים עבים. מילואים 4 פגזים; להשליך הנותרים
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
4
עיסת מאש.
5
במחבת קטנה, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים בצל; מבשלים עד מתרכך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים סוכר חום, גרידה, מלח, כמון, קינמון, פלפל ואולספייס. לבשל עד שהסוכר נמס, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מערבבים בצל עם פירה בטטות. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים בעדינות לבנים לתערובת בטטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
כפית או תערובת צינור בחזרה לתוך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
11
מניחים על גיליונות אפייה; אופים עד המילוי הוא רק להגדיר וחולצות להתחיל חום, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק