תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פאפרדלה ארנב מטוגן. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 900 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, יין רוזה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ראגו ארנב עם Soppressatan ו Pappardelle, פפרדלה עם ארנב, רמפות ושום בר, ו ארנב מטוגן.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה. כאשר חם, להוסיף את הארנב, חום מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים את הבייקון, הבצל והגזר למחבת ומבשלים 10 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים את השום, הרוזמרין והעגבניות הטהורות, מערבבים במשך 1-2 דקות, ואז יוצקים את היין ואת ציר העוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
להחזיר את הארנב למחבת, העונה, לכסות עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה עבור 1 hr עד הארנב הוא באמת רך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
הסר את הארנב מהמחבת וגרוס את הבשר באמצעות 2 מזלגות. היזהר להסיר את כל העצמות הקטנות. בינתיים, להגדיל את החום מתחת למחבת ומרתיחים את הנוזל במשך 5 דקות עד מופחת בחצי.