קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

פפריקה צרובה סלמון עם מחית גזר-ג'ינג'ר וקולון פלפל אדום

פפריקה צרובה סלמון עם מחית גזר-ג'ינג'ר וקולון פלפל אדום
פפריקה צרוב סלמון עם מחית גזר-ג'ינג'ר ו פלפל אדום קולי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, מניית ירקות, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן עם כפית מתכונים דומים: פפריקה צרובה סלמון עם מחית גזר-ג'ינג'ר וקולון פלפל אדום, צדפות מצופות בפפריקה עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו מרק פפריקה ופלפל אדום עם פירה פיסטוק.

הוראות

1
כדי להפוך את מחית הג ' ינג ' ר-גזר: בסיר קטן, לשלב את הגזר, זנגביל, מלאי, ומתבלים עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהגזר רך. מסננים את התערובת, שומר את הנוזל. מחית את הגזר בבלנדר באמצעות מיץ תפוזים ונוזל בישול כדי לתקן או להתאים את העקביות. מתבלים את התערובת עם גרידת תפוז, מלח ופלפל. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
2
כדי להפוך את קולי פלפל אדום: במחבת סאוט בינונית, לחמם את השמן ולהתחיל להזיע את הבצל, להוסיף את הפלפלים האדומים, ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את היין ומבשלים כדי להפחית עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שהתערובת מופחתת בחצי. מתח, שומר נוזלים. מחית את הפלפלים ומוסיף את הנוזל טיפין טיפין כדי ליצור מחית חלקה. מתבלים את קולי במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
2
מוסיף את השמן ולתת חום. מתבלים את הסלמון במלח, פלפל ופפריקה וצור עד שכמעט מבושל דרך, כ -7 דקות. הפוך את הפילה ולבשל אותם 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
כדי לשרת את הסלמון, לכסות כל צלחת עם 1/2 של מחית ג ' ינג ' ר גזר ו 1/2 של קולי פלפל אדום העליון עם פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים עם אספרגוס, שומר ותירס
מרכיבים שתצטרך
5
לטגן.
6
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום גבוה. כאשר המחבת חמה, להוסיף את החמאה ולתת מעט חום.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את האספרגוס, תירס, ושומר, ולזרוק לחום דרך. לטעום, ולאחר מכן מתבלים במלח, ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.