פרובנצ'ל בשר Daube הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, בצל, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר הדובה Provençal, בשר הדובה Provençal, ו בשר דובון Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול. לאטום ולשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
שלב 1/2 כוס מים רותחים ופטריות; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
3
מסננים דרך מסננת מעל קערה, הזמנת פטריות ו 1/4 כוס השריית נוזל. קוצצים פטריות.