פרובנצ'ל בשר Daube הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, בצל, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר הדובה Provençal, בשר הדובה Provençal, ו בשר דובון Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול. לאטום ולשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
שלב 1/2 כוס מים רותחים ופטריות; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים דרך מסננת מעל קערה, הזמנת פטריות ו 1/4 כוס השריית נוזל. קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים תערובת בשר עם 1/4 מלח כפית. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים חצי מתערובת הבשר למחבת; מטגנים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים תערובת בשר משחימה בתנור חשמלי איטי 6 ליטר. חזור על ההליך עם ספריי בישול תערובת בשר בקר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ